Dragepust

A project in Oslo, Norway by Spillforlaget
000days 
:
00hours 
:
00minutes 

Funding Successful

Et nytt bordrollespill satt i en fantasy-setting der onde dragefyrster forpurrer innbyggernes sinn for å legge verden under sin makt.
Backers: 188
Average Pledge Per Backer: kr1105 NOK

Funded: kr207,709 NOK of kr50,000 NOK
Dates: Nov 15th -> Dec 31st (47 days)
Project By: Spillforlaget
Tags:
Aw shucks, no tags yet. +Suggest

Suggest Tags

Begin typing to search or pick from a list. You can add multiple tags at the same time!
SubmitCancel
Saving your suggestions...
Suggestion Saved Successfully
Thank you for your help! The Kicktraq gnomes will get to work on your suggestions very soon.

Please keep in mind not all suggestions may be used, and repeated re-submissions may result in being rejected automatically (and we don't want that to happen).

If you have any questions, have a good idea for a tag, or a more in-depth suggestion - please feel free to let us know!

Ok
Hrm... something went wrong.
Hey, bad things happen to the best of us. Don't worry, the gnomes have been dispatched. Maybe try again in a little while.

Ok

kr207,709 NOK

current pledge level
Last Updated: December 31 @ 18:03 -0500 GMT

415%

of goal
funding period ended

kr0 NOK

trending toward
Trends are not projections. Read More >>

0%

of goal

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

(loading your very own snazzy kicktraq chart)

Now you can share!

Help your backers reach your daily goals and help others see how you're doing. It's easy, with Kicktraq Mini.

Here are a few quick snippits of code you can use to embed your personalized widget on your website, in your blog, and even on your favorite forum.

HTML for websites & blogs
Copy HTML

BBCode for forums
Copy BBCode

Reddit code for... well, Reddit
Copy Reddit Code

Special Note: Kickstarter recently disabled remote embedding for images on project pages, so embedding code doesn't work on project pages (yet) - just everywhere else.

You can read more about it here.
Latest News

Stretch-goal 14 nådd! - Eventyr fra Martine Lassen

December 29th - via: kickstarter.com
Hurra! Det har kommet en del nye backere de siste dagene, og det har åpnet stretch-goal nummer 14: Et eventyr skrevet av Martine Lassen. Eventyret blir levert som PDF i løpet av 2024 til alle backere, og vil også være tilgjengelig på... (Read More)

Alle opprinnelige stretch-goals er nådd! - Hefte legges til spillederskjermen

December 18th - via: kickstarter.com
Dette er helt utrolig. Vi har nådd alle stretch-goals vi satte før starten av kampanjen. Det betyr at vi har et rollespill-lansering som åpner med alle de essensielle godsakene man som oftest assosierer med de svære utenlandske produsentene, og... (Read More)

Nytt Stretch-goal: Dragepust-eventyr av Karl Otto Kristoffersen (Kvad, Sølvhjerte)

December 15th - via: kickstarter.com
Karl Otto Kristoffersen har bemerket seg de siste årene som en av Norges aller beste rollespilldesignere med vikingrollespillet Kvad, Egil og det kommende Sølvhjerte. Vi er så heldige å få Karl Otto til å skrive et Dragepust-eventyr for oss.... (Read More)

Terninger i produksjon hos Q-Workshop

December 14th - via: kickstarter.com
Bilde av terningene fra Q-Workshop Da er produksjonen satt i gang av terningsettet til Dragepust hos terningmagikerne hos Q-Workshop. Esken vil inneholde 6 terninger til bruk ved bordet. Her kan man rulle terningen for å få resultat mellom 1-6... (Read More)

Nytt stretch-goal: Dragepust-eventyr av Martine Lassen

December 12th - via: kickstarter.com
Martine Lassen trenger ingen introduksjon til de som har spilt D&D via ulike Adventurers League-arrangementer her til lands. Hun er en stor pågangsdriver for AL-miljøet, dreven spilleder, og også eventyrskaper. Til D&D har hun en... (Read More)

Stretch-goal 12 nådd! Spillderskjerm!

December 11th - via: kickstarter.com
Dette har gått over all forventning! Nå har vi nådd stretch-goal for det aller siste fysiske produktet, nemlig spilederskjermen. Dette blir en fire-panelers skjerm i US Letter-format med 4 utvalgte bilder laget av Nicolai. På Innsiden får du... (Read More)

Stretch-goal elleve nådd! Kortstokk

December 7th - via: kickstarter.com
Dette er helt enormt! Nå får vi muligheten til å trykke opp en kortstokk til Dragepust. Vi har selv brukt tilstand- og dragefeber-kortene når vi har kjørt Dragepust på kongresser en god stund nå, og vi elsker å dem. Det føles mer "fysisk" å... (Read More)

Stretch-goal ti er nådd: Terningsett!

December 6th - via: kickstarter.com
Hurra! Der nådde vi stretch-goal ti, og vi får muligheten til å produsere opp spesiallagde terninger til spillet. Disse har et helt spesielt design som viser deg både vanlige resultat mellom 1-6, og resultater mellom 1-3, forskjellen er bare å... (Read More)

En sniktitt på Eventyrboken

December 5th - via: kickstarter.com
Vi gleder oss helt sinnsykt til å gi ut spillet vårt, og har egentlig lyst til å vise dere alt vi har jobbet med, men vi får begynne med noen små dryss i første omgang. Her viser vi fram litt fra Eventyrboken. Advarsel: Det vil være noen... (Read More)

Dragepust-episode med podcasten Vertshuset

November 26th - via: kickstarter.com
Michael og Nicolai har hatt besøk i Vertshuset av Simen for å snakke om Dragepust og svare på spørsmål fra backere og patrons. Det ble en lang episode med mye mimring om hvordan det hele startet, og hvilke planer og ideer vi har for fremtiden.... (Read More)

Stretch-goal ni nådd!

November 23rd - via: kickstarter.com
Da har vi 100 000kr i støtte! Det er helt utrolig! Da blir eventyrboka ekspandert med et eventyr til. Dette blir Ondt blod i Dønningborg, som er et mysterie satt til den ramsalte havnebyens bakgater. Eventyrboken blir et substansielt tillegg med... (Read More)

Bilder av stretch-goals

November 19th - via: kickstarter.com
Her er bilder av ulike stretch-goals. Disse kan avvike fra ferdige produkter i utseende da vi kommer til å jobbe med dette til det må trykken, men de gir dere en pekepinn på hva dere vil få med i sendinga når den er klar. 3 bokmerker (gratis) 3... (Read More)

Stretch-goal åtte er nådd!

November 18th - via: kickstarter.com
Wow! Nå har vi kommet til stretch-goal åtte. Det skulle vise seg å passe fryktelig godt med tallet, for vi legger nå ved et ekstra eventyr til Eventyrboken som er inspirert av Tarantino-filmen The Hateful Eight. Det hatefulle Frihs - Rollene må... (Read More)

Sjuende stretch-goal nådd!

November 18th - via: kickstarter.com
Her går det unna! Nå slenger vi med 4 A3-kart gratis til alle backere (kun som PDF til Drageyngel). Dette er et kart over landområdet Neksus, et over hovedstaden Nürn Alkham, og to spilleder-kart med sekskanter (heksagoner), et for å holde... (Read More)

Sjette stretch-goal: Eventyrbok

November 17th - via: kickstarter.com
Helt fantastisk!  Da kan vi trykke opp Eventyrboken! Du kan legge den til som fysisk add-on for 199kr. Den blir ikke tilgjengelig som digital add-on. Boken vil være på mellom 60-80 sider avhengig av om vi får åpnet stretch-goals for flere... (Read More)

Vertshuset: Dragepust spesial

November 17th - via: kickstarter.com
Neste episode av podcasten Vertshuset vil så klart ha Dragepust som tema, og vi vil gjerne svare på spørsmål fra backere. Du kan legge inn spørsmål som kommentar til denne oppdateringen (vi kommer ikke til å svare på disse spørsmålene her,... (Read More)

Femte stretch-goal er nådd!

November 16th - via: kickstarter.com
Dette blir bare bedre og bedre! To av oss står bak podcasten Vertshuset, og om du har hørt noen av "Vertshuset spiller" episodene våres har dere nok fått med dere at det er bakgrunnsmusikk der. Michael er nemlig en gammal rocker, som også vet... (Read More)

Fjerde stretch-goal er nådd!

November 16th - via: kickstarter.com
Helt fantastisk! Nå har vi kommet såpass høyt at vi kan legge ved 5 ferdiglagde roller til alle backere. Drageyngel (kun digitalt) mottar disse kun som PDF. Nå er neste mål å få et lydspor dere kan krydre spillingene deres med.  (Read More)

Tredje stretch-goal er nådd: Blokk med rolleark (add-on)

November 16th - via: kickstarter.com
Da er tredje stretch-goal nådd, og vi kan trykke opp blokker med rolleark. Disse vil inneholde 50 ark i A4-format, som skal holde til et langt eventyrliv i Dragepust. Denne kan legges til som en add-on til din bestilling for 99kr. Du kan gjøre... (Read More)

Andre stretch-goal er nådd!

November 15th - via: kickstarter.com
Utrolig kult! Vi legger ved 3 bokmerker til alle backere med unntak av Drageyngel(kun digitalt). Vi har ikke noen bilder av dem akkurat nå, men det skal vi ordne ASAP.  (Read More)

Første stretch-goal er nådd!

November 15th - via: kickstarter.com
Da har vi fått inn 55 000. Det betyr at vi kan legge til et hendig silkebånd i boken. Rollespillbøker føles litt nakne uten, gjør de ikke?  (Read More)

Tusen hjertelig takk!

November 15th - via: kickstarter.com
Blide skapere (fra venster: Michael, Nicolai og Simen) Dette er helt utrolig kult! Vi kom i land før et døgn var omme, og nå kan vi senke skuldrene mange hakk. Tusen hjertelig takk til alle som har backet hittil! Dette har gått over all... (Read More)

If you have additional news that doesn't appear here, shoot us a link!